OHJEKIRJAT, TAKUUEHDOT JA KÄYTTÖOPPAAT.

Ohjekirjat ja liitteet

Pyrimme listaamaan usein pyydettyjä ja hyödyllisiä ohjekirjoja sekä takuuehtoja tälle sivulle.

Voit myös kysyä meiltä lisätietoja!

Palautusohjeet

Kiitos, että valitsit tuotteemme! Mikäli jostain syystä päätät palauttaa ostamasi tuotteen tai osan siitä, olemme laatineet selkeät ohjeet palautusprosessiin. Haluamme varmistaa, että palautus sujuu sinulle mahdollisimman vaivattomasti.

  1. Tarkista tuote: Ennen palautusta, varmistathan, että tuote on alkuperäisessä kunnossa ja myyntikelpoinen. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.
  2. Pakkaa tuote huolellisesti: Käytä mieluiten tuotteen alkuperäistä pakkausta. Tämä vähentää vahingoittumisen riskiä kuljetuksen aikana.
  3. Täytä palautuslomake: Liitä mukaan täytetty palautuslomake, josta ilmenee palautuksen syy ja asiakastietosi. Mikäli sinulla ei ole palautuslomaketta, voit ladata sen tästä.
  4. Käytä Postin sopimustunnusta: Palauta paketti käyttäen Postin sopimustunnustamme 675000. Tämä tunnus varmistaa, että sinulle ei koidu palautuksesta postikuluja.
  5. Lähetä paketti: Vie paketti mihin tahansa Postin toimipisteeseen ja kerro sopimustunnuksemme. Säilytä kuitti palautuksestasi, kunnes olemme vahvistaneet palautuksen vastaanoton.
  6. Hyvitys: Kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautuksesi, hyvitämme tuotteiden summan alkuperäiseen maksutapaan. Huomioithan, että voimme hyvittää osat laskulta vain, jos ne ovat edelleen myyntikuntoisia.
  7. 14 päivän palautusoikeus: Sinulla on oikeus peruuttaa ostoksesi ilmoittamalla siitä meille 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus alkaa siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tilauksesi.

Mikäli sinulla on kysyttävää palautuksesta tai tarvitset apua, asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme.