In.Touch 2 Gecko etäohjaus ulkoporealtaalle

Hallitse ulkoporealtaasi tärkeimpiä toiminnallisuuksia puhelimen tai tabletin avulla!

  • Kuvaus

    Hallitse ulkoporealtaasi tärkeimpiä toiminnallisuuksia puhelimen…

Varastossa

299,00
Tuotetunnus (SKU): ACM0901 Osasto:

Kuvaus

Hallitse ulkoporeallastasi etänä! Gecko In.Touch 2 Wifi -etäohjausjärjestelmän avulla voit hallita ulkoporeallastasi tabletin tai puhelimen kautta sohvaltasi käsin. Etäohjausjärjestelmä on varsin hyödyllinen silloin kun ulkoporeallas on asennettu muualle kuin kotipihalle.

Tehokas RF-teknologia välittää vahvan sekä vakaan pitkänmatkan signaalin altaan ja reitittimen välille. Gecko in.touch 2:a hallitaan Android tai IOS -järjestelmän applikaation avulla.

Mitä In.Touch:lla voi seurata ja säätää:

  • Käynnistä altaan poreet ja pumput
  • Säädä altaan lämpötilaa, suodatusohjelmia ja valaistusta
  • Kuittaa altaan muistutuksia
  • Laita altaan lukitus päälle

Yhteensopivuus:

Etäohjausjärjestelmä on yhteensopiva Freeflow-, Nordpool-, Svenska Bad-, Svenska Pro- ja Endless Pools -altaiden kanssa. Sopii myös muidenkin valmistajien altaisiin, joissa on Geckon YE3 tai YE5 -ohjausjärjestelmä. Tarkistathan yhteensopivuuden ennen ostoa.

In.Touch 2 asennus ja käyttö:

In.Touch 2 Wifi-järjestelmä on helppo asentaa. Asennus tapahtuu liittämällä moduli altaan keskusyksikköön yhdellä johdolla, ja toinen johto liitetään Wifi-verkon reitittimeen. Ei tarvetta asennusammattilaisen käynnille. Käyttö tapahtuu sovelluksella, joka linkittää kaikki toisiinsa. Avaa sovellus, ja voit seurata ja säätää altaan toimintoja, kuten veden lämpötilaa, pumppuja ja valaistusta.

Tekniset tiedot

Tuotteella ei ole teknisiä tietoja.